» Koti-/tallikäynti

Kun olet varannut ajan kommunikoinnille tai konsultaatiolle, tulen joko tallille tai kotiisi sopimuksen mukaan. Sinä ja eläimesi olette ”kuin kotonanne” kuunnellessani eläintä ja keskustellessani sen kanssa. Otan aina mukaan joko kynän ja paperia tai tietokoneen, jotta saan muistiin mitä eläin haluaa kertoa ja jotta voin välittää kerrotut asiat niin autenttisina kuin suinkin mahdollista. Varaa omaa aikaasi mielellään 2 h käyntiäni varten, jotta voimme rauhassa ja perusteellisesti käydä läpi mitä eläin on viestittänyt. Yleensä keskusteltavaa on aika paljon. Saat keskustelun jälkeen puhtaaksikirjoitetun kopion joko kirjeenä tai sähköpostilla. Veloitus on 65 € . Koti- tai tallikäynteihin Porvoon keskustan ulkopuolelle lisätään matkakulut 0,45€/km.


» Etäkommunikointi

Jos asut kaukana ja haluat turvautua kommunikointiin tai konsultaatioon, ei pitkäkään välimatka ole este. Kommunikaatio onnistuu yhtä hyvin etäisestikin tehtynä. Lähetät vain valokuvan eläimestä varustettuna nimellä ja iällä. Jos haluat kysyä eläimeltäsi jotain erityistä, lähetä kysymykset kirjallisena.( max 5 kpl jotta eläimelle jää aikaa keskustella myös vapaasti)  Etäkommunikoinnin jälkeen lähetän sinulle puhtaaksikirjoitetun kopion jotta saat rauhassa käydä läpi sen mitä eläimesi on sinulle halunut viestittää. Ilmoitan sinulle kun olen kommunikoinut eläimen kanssa.  Veloitus on 65 € etäkommunikoinnista.


» Kadonneiden eläinten jäljittäminen

Jos eläimesi on kadonnut autan mielelläni sen jäljittämisessä. Telepaattisen eläinkommunikoinnin avulla on mahdollista saada yhteys kadonneeseen eläimeen. Eläin saattaa tarvita apua löytääkseen takaisin kotiin, eläin saattaa olla loukussa eikä pääse omin neuvoin sieltä pois tai se on vammautunut ja tarvitsee apua. Eläin voi mahdollisesti olla myös kuollut. Älä siis jää yksin huolesi ja epätietoisuuden kanssa! Kontaktin saaminen kadonneeseen eläimeen saattaa vaatia useamman kontaktointikerran, jotta saan selville missä eläin on tai liikkuu. Veloitus on 30 euroa/ kontaktikerta.