Mahdollisuus! Haluaisitko tietää kuinka eläimesi voi, onko hänellä kipuja jossain, tai mitä eläimesi ajattelee, tuntee ? Etkö haluaisi myös tietää mitä eläimesi toivoo tai haluaa, tai että voisitko tehdä jotain eläimen viihtyvyyden lisäämiseksi?

Mitä? Eläinkommunikoijana toimin tulkkina sinun ja eläimesi välillä, välittäen eläimen ajatuksia ja tuntemuksia elämästään sinulle. Enään sinun ei tarvitse arvailla, eläimiltä voi kysyä ihan mitä vaan, eläimet osaavat todella tarkasti "kertoa" esim. mitä he tarvitsisivat jotta he tuntisivat olonsa paremmaksi jne. ! 

Miten? Kommunikointi eläinten kanssa tapahtuu mentaalisesti, sisäisen dialogin kautta. Eli näin minun on mahdollista nähdä ja kuulla se mitä eläin ajattelee, tuntea mitä hän tuntee ja kokea mitä hän kokee tai on kokenut. Kommunikointi tapahtuu aina eläimen ehdoilla. Eläin itse päättää mitä tai mistä hän haluaa kertoa.  

Miksi? Eläinkommunikoinnin tavoite on lisätä yhteisymmärrystä sinun ja eläimesi välillä. Itse näen, että ymmärrys on ongelmanselvityksen edellytys, yhteenkuuluvuuden kivijalka, mutta myös perusta paremmalle elämänlaadulle ja hyvinvoinnille. 

Eläinkommunikointi itsessään ei ole hoitometodi, mutta jo pelkästään ymmärretyksi tuleminen voi ratkaista monta väärinkäsitystä. Eläimet itsekin voivat paremmin sen jälkeen, kun ovat saaneet äänensä kuuluville.


Lue lisää: Mitä omalta eläimeltä voi kysyä?